Nieuws

Hittegolf

Pfff wat een hitte, gemiddeld 30 graden op ons complex. De groente en beplanting hebben het moeilijk. Sproei vroeg in de ochtend of later in de middag en vergeet waar mogelijk de openbare groenstroken niet. De sproei installatie werkt van 09.00 uur tot 21.00 uur.

Hitterecord

  De 1 kan er tegen en de ander gruwelt, het is zeer warm. De dieren hebben het ook warm, vogels zie je met de bek open. Planten en groentes hebben dorst en zien er verlept uit. Geef na het besproeien van de groente- en plantenborders ook voor de vogels een lage bak water waar …

Inschrijfstop

Vanwege de lange wachtlijst is er een inschrijfstop voor een tuin op het tuinenpark De Groene Zoom.

4 en 5 mei

Op 4 mei herdenken wij alle slachtoffers uit de 2e wereldoorlog met 2 minuten stilte.op 5 mei vieren wij de vrijheid die niet van zelfsprekend is en dat deze moeten koesteren.

Pasen 2022

Hele fijne paasdagen, mooi weer en heerlijk samenzijn.

Zomertijd as weekend

Zomertijd 2022  / 27 maart  zaterdag op zondag tot zondag 30 oktober

Mega storm Eunice

Ook de voorjaarsstorm Eunice heeft op 18 februari ons tuinenpark niet onberoerd gelaten en heeft heel wat schade aan onze tuinders toegebracht, gelukkig alleen maar materieel.

Werk aan rugbyveld gestart

Werk aan rugbyveld gestart

Beste wensen

Hopelijk gaan we van 2022 weer een groeizaam, zonnig en vooral een gezond en voorspoedig volkstuinjaar van maken. Voor onze wandelaars, graag zien we u op ons mooie complex en geniet wat u ziet. Veel zaai-, poot-, plant-, en oogst-plezier en succes.

Fijne feestdagen