Nieuws

75 jaar bevrijding

5 mei 2020 – een feestelijke dag, elk jaar weer maar dit jaar een bijzondere keer. Geen grote samenscholingen maar ieder zijn eigen beleving.

Gezellige Paasdagen

Ondanks de corona beperkingen gezellige Paasdagen, maak er iets van. En …….. hou je aan de afspraak van 1,5 meter onderlingen afstand.

Ook in April Corona-maatregels gehandhaafd

Ook op ons tuinenpark gelden dezelfde door de Regering en RIVM opgelegde regels!!! Al het sanitair is afgesloten, hou daar rekening mee! Voorkom groepsvorming en hou onderlinge 1,5 meter afstand!  

Zomertijd

Vannacht gaat de zomertijd weer in, s’avonds weer langer licht.

Toiletten gesloten

Met ingang van maandag 23 maart zijn alle toiletten op het tuinenpark De Groene Zoom  voor leden en wandelaars geheel afgesloten. Ook op de volkstuin geldt:    Hou 1,5 meter afstand van elkaar en was regelmatig je handen.  

Kantine / Winkeltje gesloten

Op last van de overheid zijn er maatregelen op De Groene Zoom  genomen. De kantine tot 6 april voor alle activiteiten gesloten. Op de zaterdagen 21 maart, 28 maart en 4 april is de tuinwinkel gesloten. De algemene werkbeurt van zaterdag 4 april vervalt.

ALV afgelast

De Algemene Ledenvergadering 2020 van De Groene Zoom die stond gepland voor zaterdag 14 maart aanstaande wordt voor onbepaalde tijd uitgesteld. Dit vanwege het Coronavirus. Het bestuur heeft dit na rijp beraad besloten vanwege het risico op besmetting en de angst voor besmetting met zoveel mensen in een kleine ruimte. Zodra de dreiging van het …

ALV De Groene Zoom 2020

Algemene ledenvergadering 14-03-2020 om 15.00 uur in de Kantine

Plattegrond Tuinenpark De Groene Zoom

Zoekt u het tuinnummer voor uw visite of relatie. Bij elke in- en uitgang komt een richtingaanwijzer te hangen, wel zo makkelijk.

Wens 2020

Het Tuinenpark De Groene Zoom wenst u allen een voorspoedig 2020 en zien u graag al tuinder, bezoeker of wandelaar op ons complex.