Nieuws

Sluitingstijd tuinenpark De Groene Zoom

Vanaf  1 maart tot 1 november zijn de toegangshekken van het tuinenpark De Groene Zoom tot 17.00 uur geopend. Houd u daar rekening mee!

Fijne feestdagen

Heerlijk avondje is gekomen

Herfst

Op een mistige dag op De Groene Zoom met de mooie herfstkleuren  Foto: Monique

Sluitingstijd toegangshekken

Vanaf 1 november tot 1 maart zijn de toegangshekken van het tuinenpark De Groene Zoom om 15.00 uur gesloten. Houd u daar rekening mee!

naar de Wintertijd

Aankomende nacht 30-10-2022 gaat de klok een uur terug, waarmee een einde komt aan de zomertijd en we overschakelen op wintertijd. Een uurtje langer slapen, vannacht om 03.00 uur gaat de wintertijd in.

Tuinders van De Groene Zoom doneren

Tuinders van De Groene Zoom doneren appels, peren en pompoenen voor de Voedselbank Voorburg-Leidschendam

Hittegolf

Pfff wat een hitte, gemiddeld 30 graden op ons complex. De groente en beplanting hebben het moeilijk. Sproei vroeg in de ochtend of later in de middag en vergeet waar mogelijk de openbare groenstroken niet. De sproei installatie werkt van 09.00 uur tot 21.00 uur.

Hitterecord

  De 1 kan er tegen en de ander gruwelt, het is zeer warm. De dieren hebben het ook warm, vogels zie je met de bek open. Planten en groentes hebben dorst en zien er verlept uit. Geef na het besproeien van de groente- en plantenborders ook voor de vogels een lage bak water waar …

Inschrijfstop

Vanwege de lange wachtlijst is er een inschrijfstop voor een tuin op het tuinenpark De Groene Zoom.