Nieuws

Beste wensen voor 2021

Wij wensen al onze leden, belangstellende, bezoekers en wandellaars een actief, gelukkig en gezond 2021. Houd u aan de geldende bepekingen en rekening met elkaar. 

Sobere kerst 2020

Kerst en Oudjaar 2020 zal anders als voorgaand zijn. Door de algemene lock-down zullen de feestdagen anders gevierd worden. Op het Tuinenpark De Groene Zoom kunnen dit jaar daarom géén Kerst en Nieuwjaars borrels gehouden worden. Jammer maar gezondheid gaat boven alles. Met goede moed naar een uitstekend 2021. Rien van Es heeft zich weer …

Kerst presentje leden

Vanwege het Covid-virus was het geen gemakkelijk tuinseizoen 2020.  Als tuinvereniging willen we het jaar toch goed afsluiten. Alle leden en vrijwilligers van de De Groene Zoom kregen daarom voor de Kerst een presentje. Een heerlijke kerstcake en voor de vrijwillgers een fles wijn.

Hekken eerder dicht.

In de periode van november t/m eind februari sluiten de toegangshekken van het tuinenpark De Groene Zoom eerder namelijk om 15.00 uur. Houd u daar rekening mee! Bij slechtweer kan het voorkomen dat de hekken eerder dicht zijn.

De Groene Zoom, wat een bijzonder tuinenpark

Vogelspotters gespot bij hek 2. Wat is het tuinenpark toch een bijzondere plek voor mens en dier. Vele tuinders vinden het heerlijk om met groen/zwarte handen groente, fruit en bloemen te telen/zaaien en oogsten. Op donderdag 29 oktober 2020 was het drukte van vogelspotters bij het toegangshek 2. Op 1 van de tuinen  zit een …

Wintertijd

Wintertijd 2020 gaat in de nacht van zaterdag 24 oktober naar zondag 25 oktober 2020. De klok gaat 1 uur terug van 03.00 naar 02.00 uur, dus 1 uur langer slapen! Als je analoge klokken hebt betekent dat éven opletten, die moet je handmatig een uur terugzetten. Digitale klokken en telefoons doen dat – als …

Hittegolf voorbij?

Wat een weer in augustus. De een vind het geweldig, de ander vind het verschikkelijk. Zon, hitte en af en toe stortbuien / regen. Het is maar waar je van houd. Vele leden zullen deze Corona-tijd op de tuin doorgebracht hebben wat zeker ook zijn goede kant heeft gebracht. Je zag en hoorde de groente, …

75 jaar bevrijding

5 mei 2020 – een feestelijke dag, elk jaar weer maar dit jaar een bijzondere keer. Geen grote samenscholingen maar ieder zijn eigen beleving.

Gezellige Paasdagen

Ondanks de corona beperkingen gezellige Paasdagen, maak er iets van. En …….. hou je aan de afspraak van 1,5 meter onderlingen afstand.

Ook in April Corona-maatregels gehandhaafd

Ook op ons tuinenpark gelden dezelfde door de Regering en RIVM opgelegde regels!!! Al het sanitair is afgesloten, hou daar rekening mee! Voorkom groepsvorming en hou onderlinge 1,5 meter afstand!