Nieuws

Wethouder Marcel Belt bij Tuinenpark De Groene Zoom op bezoek

Wethouder onder indruk van Tuinenpark aan de Groene Zoom 19 June 2023, 13:41 uur Bron: Voorburgs Dagblad / Lokaal   Marcel Belt met een vertegenwoordigster van Tuinenpark. foto: Ap de Heus. Het Tuinenpark aan de Groene Zoom bestaat 55 jaar. Het is een locatie waar geteelde groenten worden gekweekt, die bijvoorbeeld naar de voedselbank gaan. …

55 jarig bestaan Tuinenpark De Groene Zoom en gelijktijdig Opentuinendagen

Tuinenpark  De Groene Zoom viert 55 jarig bestaan   Tijdens de landelijke Opentuinendagen van Groei en Bloei op zaterdag 17 juni (van 10 tot 16 uur) en zondag 18 juni (van 12 tot 16 uur) is een aantal tuinen op ons Tuinenpark open voor publiek.  Tevens viert de tuinvereniging haar 55-jarig bestaan op zaterdag 17 …

Fijne Paasdagen

 

Sluitingstijd tuinenpark De Groene Zoom

Vanaf  1 maart tot 1 november zijn de toegangshekken van het tuinenpark De Groene Zoom tot 17.00 uur geopend. Houd u daar rekening mee!

Fijne feestdagen

Heerlijk avondje is gekomen

Herfst

Op een mistige dag op De Groene Zoom met de mooie herfstkleuren  Foto: Monique

Sluitingstijd toegangshekken

Vanaf 1 november tot 1 maart zijn de toegangshekken van het tuinenpark De Groene Zoom om 15.00 uur gesloten. Houd u daar rekening mee!

naar de Wintertijd

Aankomende nacht 30-10-2022 gaat de klok een uur terug, waarmee een einde komt aan de zomertijd en we overschakelen op wintertijd. Een uurtje langer slapen, vannacht om 03.00 uur gaat de wintertijd in.

Tuinders van De Groene Zoom doneren

Tuinders van De Groene Zoom doneren appels, peren en pompoenen voor de Voedselbank Voorburg-Leidschendam